Regizorul Sergiu Nicolaescu ramane si luni la terapie intensiva, dupa ce starea sa de sanatate a fost evaluata de dimineata de o echipa mixta de medici de la Spitalul Elias. Purtatorul de cuvant al spitalului, doctorul Valentin Calu, a declarat pen

Regizorul Sergiu Nicolaescu ramane si luni la terapie intensiva, dupa ce starea sa de sanatate a fost evaluata de dimineata de o echipa mixta de medici de la Spitalul Elias. Purtatorul de cuvant al spitalului, doctorul Valentin Calu, a declarat pentru Jurnalul National ca pacientul se simte bine si ca nu au aparut modificari majore in evolutia sa postoperatorie. Insa Nicolaescu va mai sta cel putin inca o zi la sectia de reanimare pentru o mai buna monitorizare. Marti, va avea loc o noua evaluare a pacientului si, in functie de evolutie si de bolile asociate, se va decide mutarea sa intr-un salon al spitalului. Conform purtatorului de cuvant, Sergiu Nicolaescu sufera de tulburari cronice de ritm cardiac, motiv pentru care necesita o monitorizare atenta si un tratament eficient.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.