Am auzit, odata, o gluma care m-a amuzat foarte tare. Stiti care este diferenta dintre un mort fumator si un mort nefumator? Mortul nefumator este un mort sanatos. Cam acesta ar putea fi raspunsul la ofensiva impotriva fumatorilor, lansata pe plan m
Am auzit, odata, o gluma care m-a amuzat foarte tare. Stiti care este diferenta dintre un mort fumator si un mort nefumator? Mortul nefumator este un mort sanatos. Cam acesta ar putea fi raspunsul la ofensiva impotriva fumatorilor, lansata pe plan mondial. O ofensiva preluata si de tara noastra, prin Ministerul Sanatatii, care s-a gandit ca, din 2010, fumatorilor sa li se interzica accesul in toate unitatile de alimentatie publica. Cineva spunea, intr-un comentariu facut la proiectul de act normativ de pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca discriminarea fumatorilor si stigmatizarea lor aduc grave atingeri demnitatii umane si incalca flagrant libertatea individuala. Pana la urma decizia de a fuma este o optiune asumata si nimeni nu are dreptul sa oblige oamenii sa se lase de fumat. Aproape toti cei care fumeaza cunosc riscurile la care se expun.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.