Fostul finantator al formatiei UTA, Nicolae Bara, considera ca urmatoarea luna este decisiva pentru „Batrana Doamna” si spune ca este decis sa nu mai revina niciodata la formatia aradeana.

- Domnule Nicolae Bara, mai aveti vre
Fostul finantator al formatiei UTA, Nicolae Bara, considera ca urmatoarea luna este decisiva pentru „Batrana Doamna” si spune ca este decis sa nu mai revina niciodata la formatia aradeana.

- Domnule Nicolae Bara, mai aveti vreo legatura cu UTA?
Categoric nu, ca sa lamuresc pe toata lumea care mai spera ca m-am razgandit in vreun fel. Din data de 15 septembrie anul trecut am rupt toate caile intre mine si echipa de pe Mures. Din acest motiv am si delegat toate competentele catre directorul executiv Paul Cazan, care are drept de semnatura la club.
- Totusi, nu cu multa vreme in urma, ati ajutat clubul cu bani, platind restantele salariale, de circa 150.000 de euro, pe lunile septembrie si octombrie. De ce nu ati mai face acelasi lucru si in ianuarie?
- Atunci i-am ajutat la cererea expresa a oamenilor, care erau disperati. Acum nu o sa mai fac aceeasi prostie. E adevarat, mai incerca unii sa ma atraga iarasi, dar ii informez ca a intarcat balaia. Atunci am ajutat echipa sa nu moara, acum orice intoarcere este exclus a. Adio si n-am cuvinte.
- Chiar nu mai vreti sa mergeti la Arad vreodata?
- Nu am spus lucrul asta, ci doar ca este exclusa intoarcerea mea ca sponsor, poate doar ca suporter sa mai ajung vreodata la Arad, ca nu ma mai atrage nimic acolo, am suferit prea multe deceptii! Vreme de 3 ani am facut totul pentru echipa, pe care am luat-o din esalonul trei, unde o dusesera altii, si am adus-o in prima divizie. Am cheltuit peste 4 milioane de euro si mi-am lasat cea mai mare parte a afacerilor, care mi-au adus bani, pe mana altora, pentru a ma ocupa de fotbal. In aceste conditii, nu cred ca ma poate invinui cineva de rea- credinta.
- Cum vedeti iesirea din actuala situatie?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.