Rudele unei tinere de 20 de ani din localitatea gorjeana Saulesti, care a murit vineri noaptea, au acuzat ambulanta ca nu a venit la timp cu toate ca au dat nenumarate telefoane, transmite corespondentul NewsIn.Medicul din comuna, Andrei Popescu, sp
Rudele unei tinere de 20 de ani din localitatea gorjeana Saulesti, care a murit vineri noaptea, au acuzat ambulanta ca nu a venit la timp cu toate ca au dat nenumarate telefoane, transmite corespondentul NewsIn.Medicul din comuna, Andrei Popescu, spune ca tanara nu mai avea sanse nici daca ambulanta ajungea in timp util, insa rudele fetei sustin contrariul. Martorii spun ca au sunat in repetate randuri la serviciul de urgenta 112, dar nu i-a luat nimeni in seama, ambulanta sosind la fata locului dupa aproximativ doua ore.Liliana Cimpoieru, in varsta de 20 de ani, lucra la un bar din satul Bibesti, comuna Saulesti. Tanara a iesit vineri seara din bar sa se intalneasca cu doi prieteni. Nu a mai apucat sa intre in local pentru ca i s-a facut rau si a cazut din picioare, decedand la scurt timp. Persoanele din bar si rudele Lilianei Cimpoieru afirma ca au sunat la numarul 112 pentru a chema un echipaj de ambulanta de la substatia din Targu Carbunesti, echipaj care a ajuns la fata locului cu o intarziere de aproximativ doua ore. „Am sunat toti de aici la 112, dar nu ne-au crezut. Credeau ca facem vreo gluma.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.