Astazi, Saptamana financiara apare cu un nou DVD: "Societati Secrete: complotul intunecat al puterii".

SUA au peste 360 de milioane de locuitori. Care sunt sansele ca ultimii doi candidati prezidentiali (Bush, Kerrz) sa fi apartinut ac
Astazi, Saptamana financiara apare cu un nou DVD: "Societati Secrete: complotul intunecat al puterii".

SUA au peste 360 de milioane de locuitori. Care sunt sansele ca ultimii doi candidati prezidentiali (Bush, Kerrz) sa fi apartinut aceleiasi societati secrete? Sunt oare mai asemanatori decat ne-am fi inchipuit? Au mai multe lucruri in comun decat deosebiri? Cine erau (sau sunt) Baviera Illuminati? Ce este Masoneria si ce rol a jucat in fondarea Statelor Unite, a revolutiei franceze, razboiului de independenta si a principalelor evenimente mondiale ale ultimelor trei secole? Cine au fost Rosicrucianii si ce anume cautau? A fost revolutia bolsevica un alt pas in planul lor pentru cucerirea lumii? Ce a fost Societatea Thule si care a fost relatia ei cu Adolf Hitler? Ce a fost decis la intalnirea anuala a Grupului Bildeberg? Ce este societatea SkullBones si cum ne influenteaza vietile? Toate acestea si multe altele va vor fi dezvaluite in "Societati Secrete: complotul intunecat al puterii".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.