Un copil in varsta de 13 ani a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Galati, joi seara, dupa ce a fost injunghiat cu un cutit in piept, de un alt baiat, in vårsta de 12 ani. Cei doi copii provin din familii dezorganizate. Parintii ag
Un copil in varsta de 13 ani a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta din Galati, joi seara, dupa ce a fost injunghiat cu un cutit in piept, de un alt baiat, in vårsta de 12 ani. Cei doi copii provin din familii dezorganizate. Parintii agresorului sunt plecati la munca in strainatate, el fiind lasat in grija bunicilor. Si tatal victimei este plecat in Italia. Potrivit medicilor, copilul injunghiat a fost la un pas sa isi piarda viata.

Potrivit anchetatorilor, conflictul a izbucnit in urma unei discutii aprinse purtate pe Internet de cei doi copii. Ulterior, acestia au iesit in fata blocului, fiecare fiind insotit de cate doi-trei prieteni, si s-au luat la bataie. La un moment dat, Alexandru Malatoc, in varsta de 12 ani, l-a injunghiat cu un cutit in spate pe Ionut Laurentiu Iftode. Baiatul de 13 ani a fost transportat de urgenta la Spitalul de Urgenta din Galati, avand o rana la doar cativa centimetri de inima. Purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti, medicul Mihai Bucatanschi, sustine ca baiatul a fost la un pas sa isi piarda viata. „A avut un noroc extraordinar, pentru ca de moa rte l-au despartit doi centimetri”, a declarat medicul. El a fost operat, in prezent fiind internat la sectia de reanimare a spitalului.

Agresorul are un comportament violent


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.