Patru caini au fost omorati si alti doi au fost grav raniti joi dimineata la adapostul din comuna ilfoveana Glina de mai multi tineri, care s-au distrat impuscandu-i. Potrivit declaratiilor a doua dintre voluntarele care ingrijesc cainii din adapost
Patru caini au fost omorati si alti doi au fost grav raniti joi dimineata la adapostul din comuna ilfoveana Glina de mai multi tineri, care s-au distrat impuscandu-i. Potrivit declaratiilor a doua dintre voluntarele care ingrijesc cainii din adapost, joi dimineata, cand au venit sa-i hraneasca, au vazut o masina indepartandu-se in graba. Femeile au descoperit apoi o scena de groaza: patru caini morti si doi raniti, zbatandu-se in zapada plina de sange. Se pare ca mai multe persoane s-au distrat impuscand bietele animale. Cadavrele cainilor au fost duse la Facultatea de Medicina Veterinara pentru necropsie. Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Cristina Golis, ne-a declarat ca politistii din comuna Pantelimon au inceput cercetarile in acest caz. Dupa ce vor fi identificati, cei care au macelarit animalele risca pedepse grele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.