La scoala nr. 3 din Husi au fost sporite masurile de protectie si siguranta, dupa ce o eleva de 11 ani a fost violata in timpul orelor de curs, chiar in prima zi de scoala dupa vacanta. Conducerea gimnaziului a impus elevilor sa poarte ecusoane spec
La scoala nr. 3 din Husi au fost sporite masurile de protectie si siguranta, dupa ce o eleva de 11 ani a fost violata in timpul orelor de curs, chiar in prima zi de scoala dupa vacanta. Conducerea gimnaziului a impus elevilor sa poarte ecusoane speciale, cu numele fiecaruia, clasa si unitatea scolara, astfel incat fiecare persoana din afara scolii, sa poata fi identificata. De asemenea, au fost suplimentate echipele de politisti care patruleaza in perimetrul unitatii scolare.„ Ecusoanelor purtate de elevi vor garanta ca sunt de la aceasta scoala si toate persoanele straine vor fi imediat reperate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.