"Cei de la TAS au fost foarte suparati pe FRF, mai ales ca nici un reprezentant al federatiei nu a fost prezent la Lausanne! In plus, avocatii au ramas surprinsi cand au vazut, din dosar, ca Timisoara este aparata de Justin Stefan, fostul jurist al f
"Cei de la TAS au fost foarte suparati pe FRF, mai ales ca nici un reprezentant al federatiei nu a fost prezent la Lausanne! In plus, avocatii au ramas surprinsi cand au vazut, din dosar, ca Timisoara este aparata de Justin Stefan, fostul jurist al fdederatiei si cel care a amanat aplicarea deciziei din 2006! Oricum, cazul este simplu si probabil ca TAS va reveni cu un ultimatul pentru FRF pentru aplicarea totala a deciziei. Este vorba, pe langa decizia Comitetului Executiv de asta-vara, de lucruri legate de nume, culori si despagubiri", a declarat Zambon. Italianul sustine ca gruparea lui Iancu, Politehnica Stiinta 1921 Timisoara, nu si-a luat un nume care sa nu fie confundat cu cel al echipei pe care o reprezinta, respectiv FC Politehnica Timisoara (liga a IV-a), acelasi lucru fiind valabil si in cazul culorilor, care acum sunt alb-violet-negru. De asemenea, Zambon cere si recalcularea despagubirilor. In schimb, directorul executiv al lui "Poli", Gheorghe Chivorchian, cel care a reprezentat clubul de pe Bega la Laussane, a declarat ca gruparea pe care o reprezinta nu-si face probleme, lucru confirmat si de boss-ul Marian Iancu. "Nu s-a discutat de palmares. Palmaresul e la Timisoara. E vorba de nemultumiri ale lui Zambon. Oricum, avem o plangere penala impotriva lui, este acuzat de fals si de uz de fals", a spus Iancu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.