Aflate in permanenta pana de idei, gospodinele primesc un ajutor. Iata doua titluri care insumeaza peste 3.000 de retete: “Marea carte de bucate pentru oameni frumosi si sanatosi” si “Rapid si delicios - 500 de retete originale

Aflate in permanenta pana de idei, gospodinele primesc un
ajutor. Iata doua titluri care insumeaza peste 3.000 de retete: “Marea carte de
bucate pentru oameni frumosi si sanatosi” si “Rapid si delicios - 500 de retete
originale”. Pofta buna sau lectura placuta, dupa gust!

Primul volum apartine lui Mir­cea Georgescu. “Marea car­te
de bucate” contine “fix” 2.576 de retete. Adica: 48 de retete de cocteiluri, 66
de “bauturi pe baza de rom” (numai 66), 254 de sosuri, salate, sufleuri si aperitive,
288 de ciorbe si supe si... lista ar putea continua la nesfarsit. Volumul se
adreseaza atat cititorilor cu stare materiala foarte buna, cat si celorlalti,
retetele fiind nu numai pentru toate buzunarele, ci si pentru toate gusturile,
mai multe retete fiind absolut originale - rod al imaginatiei (gustative) a
autorului. O carte de tinut nu in biblioteca, ci in bucatarie.

READER'S DIGEST. Felurile
de mancare preparate acasa continua sa fie cele mai bune, chiar daca adesea
necesita foarte mult timp de pregatire. Volumul va ofera o iesire din impas.
Cat de ra­pid inseamna rapid? Majoritatea retetelor se prepara in maximum 45 de
minute, din momentul in care ati scos ingredientele din frigider sau din sacosa
si pana in momentul in care le serviti. O delicioasa carne de vita cu fasole
verde poate fi gata in doar 28 de minute, pla­cintelele de cartofi pot fi pre­gatite
in 15 minunte si coapte in 20 de minute, legumele marinate pot fi servite in 17
minute, iar cotletele de miel marinate, cu menta pot fi preparate in 25 de
minute si coapte in alte 10 minute!

sebastian.eduard@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.