Mihaela Radulescu a mers in vacanta in Austria dupa cei mai buni monitori de schi pentru copii, Petre Roman s-a sarutat cu iubita lui la Venetia, iar Lucian Mindruta e si acum pe alt continent.Mihaela Radulescu a fost in Austria,Mindruta e in America Andreea Esca a parasit Romania pentru opulenta Sharm el-Sheikh, Andra si Maruta s-au plimbat printre piramide in Egipt, iar bogat inzestrata Nicoleta Luciu a zburat in America. Intrucit venise vremea ca fiul ei, Ayan, sa invete sa schieze, Mihaela Radulescu s-a indreptat spre Austria: „Acolo stiu cei mai buni monitori de schi pentru copii, asa ca marea realizare a acestei vacante este ca Ayan schiaza! E uimitor cit de repede invata totul la virsta asta. Face viraje si e fascinat de alunecarea pe schiuri". Mihaela Radulescu spune si ce a pus-o in forma maxima in care a constatat ca e acum: „Am avut o vacanta plina de aer curat, soare si zapada din belsug".

Cind a ajuns la Venetia pentru noaptea de Revelion impreuna cu iubita lui, Silvia Chifiriuc, Petre Roman n-a mai gasit nici o camera libera la hoteluri. A trebuit sa apeleze la autoritatile italiene sa-i faca rost de un loc unde sa puna capul pe perna. „E Sarbatoarea Sarutului in noaptea de Revelion si nu poti sa arunci un ac de cita lume e, dar mi-au gasit o camera. Eu venisem sa vad Fanfara din Zece Prajini pe care primarul Venetiei a angajat-o sa cinte imediat dupa 12.00. La 12 noaptea se saruta toti pe ruptelea", a respectat traditia si Roman.

Dupa cele peste 300 de oferte de concerte pe care le-a avut de Revelion, din care s-a vazut nevoita sa le aleaga doar pe cele cu banii buni de tot, Andra a plecat obosita in desert cu Maruta. „E in Egipt, cu Catalin", spune tatal ei. Lucian Mindruta s-a oprit in Las Vegas la un tirg de electronice si IT, inainte de a petrece cele 4 zile de concediu pe care si le-a alocat in Los Angeles. (S.V.)