Durere. Patrupedul Oscar l-a scos din mormant pe motanul Arthur si l-a adus inapoi in casa stapanilor, fiindca nu putea trai fara el Un catel din Manchester a suferit atat de mult dupa pierderea celui mai bun prieten al sau, un motan, ca a ajuns sa-
Durere. Patrupedul Oscar l-a scos din mormant pe motanul Arthur si l-a adus inapoi in casa stapanilor, fiindca nu putea trai fara el Un catel din Manchester a suferit atat de mult dupa pierderea celui mai bun prieten al sau, un motan, ca a ajuns sa-l dezgroape ca sa poata fi din nou in compania lui. Oscar si Arthur erau de nedespartit, sustin proprietarii animalelor. Dupa ce Arthur a murit, stapanii l-au ingropat pe motan in gradina casei, Oscar participand si el la ceremonie. "Parea pierdut, de parca nu intelegea ce se intampla cu Arthur. Apoi, toata ziua n-a avut stare, se tot invartea in jurul gropii. Am reusit cu greu sa-l dezlipim de acolo", au povestit stapanii. Cu toate acestea, patrupedul a asteptat pana seara, cand acestia s-au culcat, dupa care a mers la mormantul motanului, l-a dezgropat si l-a adus pe canapeaua din sufragerie. "L-am gasit dimineata, cu Arthur langa el. Il tot curata pe motan de pamant. Am fost de-a dreptul impresionanti", au declarat stapanii animalului. "Erau tot timpul impreuna. Arthur, motanul, era mai voinic decat Oscar si mereu il ajuta sa se urce pe sofa. Se jucau mai ceva ca doi copii", au mai spus ei. Stapanii lui Oscar l-au ingropat din nou pe Arthur, luandu-si de data aceasta masuri de precautie ca patrupedul sa nu-si mai dezgroape vechiul prieten. Oscar a fost tinut in casa, iar motanul a fost ingropat in alt loc decat cel initial. Ba mai mult, patrupedului i s-a adus o noua pisica, care sa-i tina companie si sa-l ajute sa treaca mai usor peste suferinta provocata de moartea prietenului sau de joaca.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.