Ultima zi pentru aderarea la un fond de pensii administrat privat (obligatorii - Pilonul II) este 17 ianuarie 2007. Dupa aceasta data, cei care nu au luat legatura cu un broker de pensii obligatorii vor fi repartizati aleatoriu la oricare dintre fon
Ultima zi pentru aderarea la un fond de pensii administrat privat (obligatorii - Pilonul II) este 17 ianuarie 2007. Dupa aceasta data, cei care nu au luat legatura cu un broker de pensii obligatorii vor fi repartizati aleatoriu la oricare dintre fondurile cu mai putini aderenti, prin sistemul informatic al Casei Nationale de Pensii. Conducerea institutiei a precizat ieri ca, pana la data de 7 ianuarie 2008, au fost validati 3,18 milioane de aderenti la fondurile de pensi obligatorii. Conform datelor oficiale, pe primele trei locuri se situeaza fondurile de pensii administrate de ING (unde s-au inscris 1,066 milioane participanti, adica 33,54% din piata), Allianz-Tiriac (la care au aderat 798.753 participanti - 25,13% din piata) si Generali (cu 301.906 participanti si o cota de 9,50% din piata).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.