Chef. Cei trei fotbalisti au petrecut, consecutiv, trei finaluri de saptamana in clubul de fite. Bauturile preferate, Absint si Sambuca, ambele flambate Aripa tanara a lui Dinamo a gasit clubul ideal pentru a-si petrece weekendurile din timpul vacan
Chef. Cei trei fotbalisti au petrecut, consecutiv, trei finaluri de saptamana in clubul de fite. Bauturile preferate, Absint si Sambuca, ambele flambate Aripa tanara a lui Dinamo a gasit clubul ideal pentru a-si petrece weekendurile din timpul vacantei: clubul Bamboo. Stefan Radu, Adrian Ropotan si Hristu Chiacu au pasit pragul clubului de trei ori consecutiv. Cei trei au avut timp berechet in vacanta de iarna pentru a diseca evolutia mult sub asteptari a echipei Dinamo. Si daca pe masa mai e si un paharel cu licoarea lui Bachus, atunci toate intrebarile si nedumeririle isi gasesc, imediat, raspunsul. Prolific a fost Chiacu. Acesta a turnat pe gat, intr-una dintre cele trei escapade, cinci paharele de Absint, chiar la bar. Nu a lipsit de pe masa lor Sambuca, o bautura cu multe grade. Dinamovistii nu au fost singurii "rataciti" prin Bamboo. Domocos, Bolohan, Vlad Munteanu si Piturca Junior s-au distrat si ei, numai ca la alta masa. De pe 9 ianuarie, gata cu placerile celor trei crai. Cornel Talnar a sunat atunci adunarea, iar de ieri "cainii" se afla in cantonament la Saftica, unde peisajul nu aduce de nicio culoare cu celebrul Bamboo.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.