Directorul de banca ce a incercat sa se sinucida este in continuare in stare grava, cu toate ca a fost operat.

Starea de sanatate a lui Catalin Adrian Pascu, directorul de banca ce s-a aruncat de pe bloc si se afla internat la Spitalul "Sf. Pantelimon", este in continuare grava, acesta suferind o interventie chirurgicala. Insa medicii ramin rezervati in privinta evolutiei ulterioare. "Domnul Catalin Pascu este in continuare in stare grava. Investigatia dinamica facuta joi a aratat aparitia unor leziuni pleuro-pulmonare care au necesitat o interventie chirurgicala minima in scop corectiv", a explicat doctorul Mircea Ungurean. Anticipind ca pacientul va trebui sa fie ventilat mecanic pentru o lunga perioada de timp, s-a hotarit montarea unei canule de traheostomie care sa-i inlocuiasca sonda de intubatie traheala prezenta pina in momentul de fata, a explicat medicul.

De asemenea, echipele complexe de chirurgi, neurochirurgi, ORL-isti si anestezisti au hotarit sa se foloseasca de acest moment anestezic si sa fixeze fracturile de la nivelul mandibulei si temporar fracturile de la nivelul membrelor inferioare. Doctorul Mircea Ungurean a precizat ca echipa care il ingrijeste pe tinarul de 27 de ani ramine in continuare rezervata cu previziunile privind evolutia ulterioara.

Adrian Pascu, de 27 de ani, administratorul sucursalei Bancpost de pe Bulevardul Timisoara, s-a aruncat de pe terasa unui bloc situat pe Strada Foisorului, din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce ar fi sustras suma de 100.000 de euro din banca in care lucra. Ancheta politiei a stabilit ca Pascu a incercat sa se spinzure inainte sa se arunce in gol, insa cablurile din care si-a facut latul au cedat. Tinarul a supravietuit caderii si a fost transportat la Spitalul "Sf. Pantelimon" unde este internat in stare critica.