Un angajat al unei firme de transport valori a fost impuscat accidental de un coleg, cu arma din dotare. Acesta din urma este cercetat de politie.

Un bucurestean, angajat al firmei de transport valori G4S Cash Services, a fost ranit vi

Un angajat al unei firme de transport valori a fost impuscat accidental de un coleg, cu arma din dotare. Acesta din urma este cercetat de politie.

Un bucurestean, angajat al firmei de transport valori G4S Cash Services, a fost ranit vineri, in jurul orei 14.00, de un coleg, a carui arma din dotare s-a descarcat accidental. Cei doi se aflau, impreuna cu alti colegi, in zona Pietei Victoria din Bucuresti, unde au alimentat mai multe bancomate. La plecare, dupa ce angajatii firmei au urcat in masina, arma unuia dintre ei, cel aflat pe scaunul din spatele soferului, a fost "manipulata imprudent" si s-a descarcat. Este vorba despre un pistol Carpati, de calibru 7,65, care nu era asigurat. Glontul a trecut prin scaun, iar soferul a fost ranit in torace, sustine purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Unul dintre insotitori a sunat la numarul de urgenta 112. In timp foarte scurt a sosit acolo o echipa de jandarmi care "a delimitat perimetrul si a ramas pina la sosirea criminalistilor pentru a nu fi distruse probe", a declarat pentru Cotidianul purtatorul de cuvint al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru.

Soferul ranit a fost transportat de o ambulanta la Spitalul de Urgenta Floreasca, la solicitarea jandarmilor. In momentul in care a fost preluat de medici, acesta era constient. Purtatorul de cuvint al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca pacientul are o plaga in bazin si o alta la brat, pe unde a iesit glontul.

Dosarul a fost preluat de Parchet, iar la inchiderea editiei, angajatul caruia i s-a descarcat arma era inca audiat de politisti. Potrivit politistilor, acesta ar putea fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, iar pedeapsa va fi stabilita in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.