A murit electrocutat. Un barbat de 46 de ani din comuna Tatarasti, judetul Bacau, a murit electrocutat miercuri dupa-amiaza. Romica P. s-a urcat pe un stalp electric din curtea vecinului, ca sa schimbe un bec, dar s-a sprijinit p

A murit electrocutat. Un barbat de 46 de ani din comuna Tatarasti, judetul Bacau, a murit electrocutat miercuri dupa-amiaza. Romica P. s-a urcat pe un stalp electric din curtea vecinului, ca sa schimbe un bec, dar s-a sprijinit pe un fir si s-a electrocutat. In cadere, victima s-a lovit si de un gard.

Romanii fac "legea" la Atena. Doi romani deghizati in politisti greci au fost arestati pentru ca incercau sa scoata bani de la turistii care vizitau Acropolele din Atena. Cei doi aveau documente false de politisti si le cereau turistilor bani "pentru a evita problemele" cu autoritatile.

Focar de rubeola. 26 de copii de la Gradinita nr. 21 din Focsani s-au imbolnavit de rubeola. Copiii au fost trimisi acasa, iar Autoritatea de Sanatate Publica Vrancea a demarat o ancheta pentru depistarea focarului de infectie.

Masina distrusa de nervi. Un sofer este cautat de politistii bucuresteni dupa ce, infuriat din cauza aglomeratiei, a coborat din masina si a spart parbrizul unui Renault Clio. La Piata Revolutiei, el ar fi coborat din masina si, dupa ce i-a spart parbrizul, a revenit la volan si si-a vazut de drum.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.