Odios. Politia germana cauta ramasitele cadavrului in sistemul de canalizare al orasului Dusseldorf O crima cumplita a zguduit Germania. Politia cauta o femeie de 52 de ani din Macedonia banuita ca si-a ucis sotul, apoi l-a taiat bucati si le-a arun
Odios. Politia germana cauta ramasitele cadavrului in sistemul de canalizare al orasului Dusseldorf O crima cumplita a zguduit Germania. Politia cauta o femeie de 52 de ani din Macedonia banuita ca si-a ucis sotul, apoi l-a taiat bucati si le-a aruncat la toaleta. "Nu-l veti mai vedea niciodata. Am tras apa dupa el", le-a spus femeia copiilor ingroziti. Vecinii au povestit ca au auzit zgomotul apei trase la toaleta, in mod repetat. Femeia a disparut, impreuna cu mai multe cutite de bucatarie, relateaza editia online a revistei "Der Spiegel". Potrivit relatarilor din presa, criminala si-a marturisit fapta in fata celor trei copii, iar declaratiile vecinilor confirma suspiciunile politistilor. Crima a avut loc chiar in ajunul Craciunului. "Presupunem ca si-a omorat sotul in bataie, l-a injunghiat, apoi l-a transat", a declarat Udo Moll, seful echipei de politisti din Dusseldorf care investigheaza acest caz. La perchezitia imobilului in care locuia cuplul au fost gasite urme de sange in sufragerie, bucatarie si baie si s-a constatat ca mai multe cutite de bucatarie lipseau. Femeia a plecat in Macedonia dupa Craciun si nu s-a mai intors. Potrivit rudelor cuplului, cei doi aveau probleme serioase si femeia a mai incercat de cateva ori sa-si ucida sotul. Asta vara, ea l-a atacat cu un ciocan, dar barbatul n-a facut plangere la politie. "Este sotia mea, pana la urma", le-a spus el rudelor. Politia spera sa gaseasca ramasitele cadavrului in sistemul de canalizare al orasului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.