Scandalos. Patru politisti sunt acuzati ca ar fi organizat o orgie sexuala cu o prostituata chiar in birourile de unde se elibereaza permisele auto Patru politisti din cadrul Serviciului de Inmatriculari Auto Botosani sunt cercetati de sefi dupa ce
Scandalos. Patru politisti sunt acuzati ca ar fi organizat o orgie sexuala cu o prostituata chiar in birourile de unde se elibereaza permisele auto Patru politisti din cadrul Serviciului de Inmatriculari Auto Botosani sunt cercetati de sefi dupa ce o adolescenta de 16 ani de la un centru de plasament a declarat ca a facut sex cu acestia chiar in sediul institutiei. Fata, care este cercetata de Inspectoratul Judetean de Politie Botosani pentru prostitutie, a declarat ca a fost obligata de un proxenet sa se prostitueze, printre clientii sai numarandu-se si angajatii de la Inmatriculari Auto. Evenimentul s-ar fi petrecut in luna septembrie, intr-o vineri seara, dupa incheierea programului, la petrecerea organizata de unul dintre angajati de ziua sa. Surse apropiate anchetei sustin ca fata ar fi fost adusa de colegii sarbatoritului pentru a intretine atmosfera. "Din informatiile pe care le avem pana acum, nu este vorba de fapte de natura penala, dar daca se dovedeste ca cei patru chiar au organizat o petrecere in sediul institutiei la care a participat si tanara, ii vom demite", a promis prefectul judetului, Gheorghe Sorescu. Niciunul dintre cei patru politisti invinuiti nu a recunoscut vreo implicare in acest caz. Incidentul a fost filmat de camerele din sediul serviciului, dar inregistrarile au fost distruse, conform legislatiei, la 30 de zile, inainte ca scandalul sexual sa izbucneasca. Danut Ciubotaru, seful Serviciului, sustine ca, in momentul in care ar fi avut loc petrecerea, era internat in spital.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.