Sotii Nastase isi doreau o vacanta de vis in capitala Frantei, dar situatia nu le-a iesit tocmai asa. Plecati inainte de Craciun pentru a petrece sarbatorile de iarna la Paris, Ilie si Amalia, impreuna cu fetitele Alesia si Emma, s-au bucurat doar i
Sotii Nastase isi doreau o vacanta de vis in capitala Frantei, dar situatia nu le-a iesit tocmai asa. Plecati inainte de Craciun pentru a petrece sarbatorile de iarna la Paris, Ilie si Amalia, impreuna cu fetitele Alesia si Emma, s-au bucurat doar in prima parte a sejurului, cand s-au distrat de minune la Disneyland. Apoi, chiar in seara de Revelion, Alesia si Emma s-au imbolnavit si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

In noaptea de Anul Nou, fostul tenisman si sotia acestuia au avut parte de orice altceva, numai de petrecere nu. Alesia si Emma s-au imbolnavit destul de tare, astfel ca a fost nevoie de interventia medicului. „Nu stiu ce s-a intamplat, probabil ca au facut enterocolita, nu le-a priit ceea ce au mancat. Inca de seara s-au pus pe vomat, cand una, cand cealalta, si in cele din urma am chemat doctorul, pentru ca nu puteam rezolva nicicum problema. A trebuit sa mergem si la spital. Am petrecut Revelionul pe drumuri, cand acasa, cand la spital, numai de distractie nu am avut parte. Asta este! Ma bucur ca s-au facut bine acum si sunt sanatoase, pentru ca la urma urmei asta ma face cea mai fericita“, ne-a povestit Amalia. Ea si Ilie se aflau inca la Paris in cursul zilei de ieri si se pregateau sa revina in Romania. Sotii Nastase si-au cumparat recent un imobil la Paris pentru care au platit trei milioane de euro, acesta fiind cadoul lor de Craciun pentru cele doua fetite. Cel putin in ceea ce priveste animalul de companie, tenismanul si sotia sa au putut rasufla linistiti pentru ca au gasit pe ultima suta de metri o clinica veterinara care le-au gazduit cainele pe perioada vacantei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.