Soferul unei masini de transport valori a fost impuscat ieri de unul dintre colegii sai dupa ce arma i s-ar fi descarcat accidental in masina. Vehiculul se afla in zona cladirii Guvernului Romåniei. Potrivit unor surse judiciare, in jurul orei
Soferul unei masini de transport valori a fost impuscat ieri de unul dintre colegii sai dupa ce arma i s-ar fi descarcat accidental in masina. Vehiculul se afla in zona cladirii Guvernului Romåniei. Potrivit unor surse judiciare, in jurul orei 14.00, Adrian Badea, agent de paza la societatea Group 4 Falk, se juca cu arma din dotare, un pistol de tip Carpati, calibrul 7,65, moment in care acesta s-a descarcat accidental. Glontul plecat din arma a trecut prin scaunul soferului, a strapuns prin spate toracele conducatorului auto, Catalin Sebe (foto), de 37 de ani, dupa care a iesit prin fata si s-a oprit in brat. Soferul a sunat la 112 si a anuntat incidentul, iar in scurt timp, el a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca. Acestuia i s-au curatat ranile si i s-au facut radiografii, insa medicii nu au putut initial sa spuna daca in corpul ranitului a ramas vreun glont sau urme de glont.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.