Presedintele bistritean a declarat ca va discuta cu oficialii din Ghencea in vederea readucerii atacantului Dorel Zaharia la echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau. "Sunt la Bucuresti, cu ocazia unui eveniment monden, si va trebui sa am o discutie
Presedintele bistritean a declarat ca va discuta cu oficialii din Ghencea in vederea readucerii atacantului Dorel Zaharia la echipa antrenata de Ioan Ovidiu Sabau. "Sunt la Bucuresti, cu ocazia unui eveniment monden, si va trebui sa am o discutie cu cei de la Steaua despre Zaharia, dar nu am nimic de spus pana lucrurile nu se vor realiza. Discutiile despre transferuri inainte ca acestea sa fie facute le pot compromite", a spus Padureanu.
"Tata Jean" a infirmat informatiile din presa, conform carora ar negocia transferurile jucatorilor Ciprian Tatarusanu si Laszlo Sepsi, la fel facand managerul general al FC Steaua, Adrian Ilie. "Tatarusanu si Sepsi sunt doi jucatori de valoare si de viitor care evolueaza pentru nationala de tineret a Romaniei. Acum insa posturile lor la Steaua sunt ocupate. Acolo joaca Zapata si Emeghara titulari de drept, care au jucat foarte bine. In alte detalii nu vreau sa intru", a declarat Ilie. Zaharia a venit la Steaua de la Gloria Bistrita, inaintea inceperii campionatului, dar a fost pus pe lista de transferuri de conducerea clubului la finalul primei parti a campionatului. Zaharia a inscris sapte goluri pentru Steaua in toate competitiile - unul in Liga I, trei in Cupa Romaniei si trei in Liga Campionilor - fiind al doilea marcator al echipei, dupa Nicolae Dica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.