In cadere libera. Cantaretul american a socat lumea prin comportamentul lui ciudat din ultimii ani Revista americana "Blender" a alcatuit topul celor mai nebuni artisti pop din lume, prima pozitie fiind adjudecata de fostul rege al muzicii pop, Mich
In cadere libera. Cantaretul american a socat lumea prin comportamentul lui ciudat din ultimii ani Revista americana "Blender" a alcatuit topul celor mai nebuni artisti pop din lume, prima pozitie fiind adjudecata de fostul rege al muzicii pop, Michael Jackson. Faptul ca si-a creat un castel de poveste, unde a trait inconjurat de caprioare si cimpanzei, ca si-a albit pielea de numarate ori, dar nu a recunoscut niciodata, ca si-a tinut copilul suspendat peste balconi-a indreptatit pe editorii revistei sa il declare castigatorul de necontestat al topului. In urma lui, pe pozitii mai modeste, s-au situat Axl Rose (locul 3), care a dorit sa ii fie livrati acasa doi elefanti cu ajutorul elicopterului, Whitney Houston (locul 4), pentru ca a cantat in public la un pian imaginar, Britney Spears (locul 6) pentru motive nenumarate, dar si Ozzy Osbourne (locul 10), care, in 1989, a incercat sa isi sufoce nevasta la cererea "duhurilor" pe care le vazuse in urma consumului de droguri neintrerupt, timp de cinci zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.