Marturie. Capul familiei a fost vazut, la inceputul saptamanii, la targul de masini din Focsani, incercand sa vanda Passat-ul familiei Politistii care ii cauta prin Romania si Germania pe Johann, Maria si Dennis Keller, disparuti din Ajunul Craciunu
Marturie. Capul familiei a fost vazut, la inceputul saptamanii, la targul de masini din Focsani, incercand sa vanda Passat-ul familiei Politistii care ii cauta prin Romania si Germania pe Johann, Maria si Dennis Keller, disparuti din Ajunul Craciunului, au primit, ieri, informatii noi referitoare la misterioasa disparitie a celor trei. Astfel, desi acestia au intrerupt orice legatura cu rudele din 24 decembrie, potrivit oamenilor legii din Germania, ar fi continuat sa scoata bani din conturile bancare pana in 5 ianuarie. Tot ieri, o persoana a anuntat la 112 ca l-ar fi vazut pe Johann Keller in targul de masini din Focsani, in 9 ianuarie, incercand sa vanda masina familiei. Fratele Mariei Keller, Daniel Savu, din Dumbravita, judetul Timis, a declarat pentru CANCAN ca intreaga familie remarcase schimbarea drastica a comportamentului celor trei in ultima perioada, inainte de disparitie. "Dupa moartea tatalui nostru, in urma cu sase luni, Maria a devenit obsedata de religie. Avea mereu carti religioase in geanta, spunea mereu rugaciuni, tinea posturile si ne interzicea sa vorbim urat in preajma ei. Eu cred ca ea a insistat sa se izoleze, alaturi de sot si de fiu, intr-o manastire, pentru a se reculege", a povestit fratele disparutei. Baiatul a picat examenul de admitere la liceu Inainte de a veni in Romania pentru a-si vizita rudele din Timisoara, familia Keller a inchis chioscul pe care il deschisese in fata casei. "Era un magazin mic cu produse alimentare, deschis mai mult pentru ca Maria sa aiba si ea o activitate. Cumnatul meu lucreaza la Primaria din Gelnhausen, iar despre Dennis stiu ca picase examenul de treapta. Nu cred ca l-au reinscirs la liceu", a mai spus Daniel Savu. In aceste conditii, in afara jobului lui Johann, cei trei nu aveau alte obligatii sa revina in Germania, varianta izolarii intr-o manastire din Maramures sau nordul Moldovei fiind cea mai plauzibila, sustin rudele disparutilor. In acest moment, zeci de politisti verifica toate manastirile din nordul tarii, in speranta ca vor da de urma disparutilor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.