Dupa ce dosarul privind cercetarea accidentului rutier produs de ministrul Ludovic Orban a fost preluat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General, specialistii INML au finalizat raportul privind accidentul comi
Dupa ce dosarul privind cercetarea accidentului rutier produs de ministrul Ludovic Orban a fost preluat de procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General, specialistii INML au finalizat raportul privind accidentul comis la sfårsitul anului trecut de ministrul Ludovic Orban. Conform acestui document, minora Simona Todeanu nu a fost victima unui accident rutier.

Medicii legalisti au precizat in document faptul ca „leziunile traumatice constatate la examenul obiectiv medico-legal nu au caracteristicile unui impact cu un autovehicul, in sensul evidentierii unor leziuni a caror forma si dimensiuni sa corespunda unui relief al aulovehicolului sau amprentei pneurilor''. La data examinarii medico-legale, Simona Marilena Todean avea leziuni traumatice superficiale (echimoze). Este vorba despre echimoza cot drept si fata laterala genunchi drept si echimoze fata anterioara la ambii genunchi, potrivit raportului. Tot in raport se arata ca „leziunile traumatice, precum si micul hematom localizat parietal dreapta constatat cu ocazia examinarii din data de 16 decembrie 2007, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii 'Grigore Alexandrescu>> prin topografia (situate pe aceeasi parte a corpului) si morfologia lor pledeaza pentru producerea acestora prin cadere auto sau heteropropulsata (a cazut singura sau a fost impinsa - n.red.), cu trei-patru zile anterior examinarii medico-legale si necesita doua-trei zile ingrijiri medicale de la data producerii”.

„Gardianul“ a dezvaluit ieri in exclusivitate faptul ca raportul medico-legal nu confirma acuzatiile din presa, conform carora Ludovic Orban ar fi acrosat o tanara in timp ce conducea masina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.