Cazul, mai mult decat neobisnuit, ce are in centrul atentiei pe fostul subsecretar de stat in Ministerul de Interne Bogdan Draghici, a ajuns in atentia Politiei Capitalei. Fostul demnitar sustine ca fiica sa, in varsta de 3 ani, a fost rapita de cat
Cazul, mai mult decat neobisnuit, ce are in centrul atentiei pe fostul subsecretar de stat in Ministerul de Interne Bogdan Draghici, a ajuns in atentia Politiei Capitalei. Fostul demnitar sustine ca fiica sa, in varsta de 3 ani, a fost rapita de catre mama acesteia, dupa o actiune in forta ce a avut loc, pe data de 7 ianuarie, in localitatea argeseana Poiana Lacului. Povestea este cu atat mai interesanta, deoarece fetita „rapita” este fina sotiei procurorului militar Dan Voinea, iar rapitoarea este medic in cadrul Policlinicii Spitalului CFR din Capitala.

Un fost demnitar isi acuza sotia, de care a divortat, ca i-a rapit fiica, in varsta de doar 3 ani. Bogdan Draghici a formulat, pana in prezent, trei plangeri penale si o sesizare in acest sens. Astfel, omul sustine ca, la data de 7 ianuarie 2008, fiica sa, Alexandra, a fost luata cu forta din bratele bunicii sale, Maria Draghici, domiciliata in comuna argeseana Poiana Lacului. „In ziua respectiva, in jurul orei 18.00, in imobil au fortat intrarea fosta mea sotie, Popa Angela, si un barbat necunoscut apelat de aceasta cu numele Dan. Bunicii i-a fo st smulsa din brate nepotica de catre fosta mea sotie, aceasta pasand copilul barbatului care o insotea. Sub privirile ingrozite ale micutei, mama sa a agresat-o pe bunica ei, lovind-o in mod repetat la nivelul capului. Bunica fetitei a strigat dupa ajutor, iar Alexandra a inceput sa planga. In acel moment, barbatul a fugit cu copila in brate in curtea imobilului, fiind imediat urmat si de catre fosta mea sotie. In dreptul portii de acces in curtea imobilului, cei doi erau asteptati de masina sotiei mele, care avea la volan inca o persoana, un barbat necunoscut. Au luat cu ei copila si masina a demarat in tromba. Bunica a sesizat imediat sectia de politie din comuna, echipajul care a ajuns la fata locului efectuand primele cercetari”, se arata in plangerea penala facuta de Draghici la Sectia 11 Politie. Aceasta descrie autoturismul in cauza ca fiind o Skoda Octavia Tour, de culoare gri-sobolan si avand numarul de inmatriculare B-54-ZZE.

Familie importanta, cu rude si mai importante
Petentul este nimeni altul decat fostul subsecretar de stat in cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, din perioada februarie-august 2005, cand ministru de interne era Vasile Blaga. El a ocupat functia de director general adjunct al Institutului National de Administratie (INA), cu rang de subsecretar de stat. Bogdan Draghici a ocupat, anterior, si postul de sef de cabinet al primarului de la acea data, Traian Basescu.

Fosta sa sotie, cea pe care o acuza de rapirea micutei Alexandra, este medic oftalmolog in cadrul Policlinicii Spitalului CFR din Bucuresti si fosta subalterna, pe vremea cand isi facea stagiatura in cadrul Spitalului Clinic Universitar Bucuresti, a sotiei procurorului Dan Voinea, din cadrul Sectiei Parchetelor Militare. Surse din cadrul Spitalului CFR au declarat, pentru ziarul „Gardianul”, ca Angela Popa s-a cunoscut cu sotia generalului Dan Voinea intr-o perioada in care venise de la Iasi si nu cunostea pe nimeni in Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.