Aflati intr-o profunda criza financiara dupa esecul electoral din 2007, nationalistii francezi din Frontul National isi scot sediul la mezat. Jean-Marie Le Pen, liderul Frontului National, a anuntat ca va scoate la vinzare cladirea, a carei valoare e
Aflati intr-o profunda criza financiara dupa esecul electoral din 2007, nationalistii francezi din Frontul National isi scot sediul la mezat. Jean-Marie Le Pen, liderul Frontului National, a anuntat ca va scoate la vinzare cladirea, a carei valoare este estimata la 16 milioane de euro, pentru a acoperi datoriile de noua milioane de euro contractate in timpul campaniei electorale de anul trecut. Legea electorala franceza cere rambursarea finantarii campaniei electorale a candidatilor care au obtinut sub 5% din voturile circumscriptiei in care au candidat, iar in cazul Frontului National, nu mai putin de doua treimi dintre candidati se afla in aceasta situatie. De altfel, doar fiica lui Le Pen, Marine, a reusit sa treaca in turul doi al legislativelor, unde a fost infrinta, partidul neavind nici un deputat in actuala Adunare Nationala. (R.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.