Spectaculos. Evenimentul inedit s-a petrecut pe durata filmarilor unei reclame, in care fotbalistul lui Manchester United si-a promovat noile ghete de joc Cristiano Ronaldo e un fotbalist foarte rapid. Si cu cine a putut sa-si demonstreze aceasta ca
Spectaculos. Evenimentul inedit s-a petrecut pe durata filmarilor unei reclame, in care fotbalistul lui Manchester United si-a promovat noile ghete de joc Cristiano Ronaldo e un fotbalist foarte rapid. Si cu cine a putut sa-si demonstreze aceasta calitate, daca nu cu una dintre cele mai iuti masini de serie din lume, Bugatti Veyron. Ideea unei infruntari intre fotbalistul portughez si aceasta super-masina, le-a venit celor de la firma de echipament sportiv Nike, in incercarea de a promova un nou produs. Ingredientele acestei reclame. Un Cristiano Ronaldo incaltat cu o pereche de ghete portocalii, Mercurial Vapor IV, care "sa-i aprinda calcaiele" in confruntare si un bolid ce ascunde sub capota 1.001 de cai putere. Mai mult, atinge o viteza maxima de 408,47 km/h si accelereaza de la la 100 km/h in 2,46 de secunde. Rezultatul a fost unul spectaculos. Portughezul a "mancat iarba de sub picioare", depasindu-si adversarul pe suta de metri. In plus, l-a surclasat si inapoi spre linia de start. Reclama e una savuroasa. Insa, ca si in filmuletul cu Ronaldinho, care loveste de patru ori bara cu o minge, s-a apelat la putina imaginatie la montaj pentru efectul final: "Speedy Ronzales" a intrecut un Bugatti Veyron. Dupa filmari, portughezul a spus: "Lucrul care mi-a placut cel mai mult a fost atunci cand am vazut masina accelerand in tandem cu mine... si pe mine castigand".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.