Politistul Cristian Cioaca , suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, si-a petrecut concediul medical, alaturi de fiul sau, la Pitesti, cu toate ca i s-a ridicat interdictia de a parasi tara. Potrivit avocatului lui Cioaca, Floren
Politistul Cristian Cioaca , suspectat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, si-a petrecut concediul medical, alaturi de fiul sau, la Pitesti, cu toate ca i s-a ridicat interdictia de a parasi tara. Potrivit avocatului lui Cioaca, Florentin Sorescu, politistul nici nu avea de gand sa paraseasca tara, dar ca este posibil ca peste cateva luni sa plece intr-o scurta vacanta, daca asta doreste. "Am vorbit cu clientul meu, ieri, si era la Pitesti cu fiul sau. Nici nu s-a pus problema sa plece din tara. Este posibil, totusi, sa plece intr-o vacanta, peste cateva luni, daca asta doreste", a declarat avocatul. Cioaca se afla in concediu medical pana duminica, urmand sa se reintoarca la serviciu in cursul zilei de luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.