George Copos este haituit. Militienii de la Dinamo s-au bagat pe fir si vor sa i-l ia pe Szekely. Si daca nu reusesc ei, poate reusesc ungurii de la CFR Cluj. Nu mai exista speranta. ~stia sunt dispusi sa dea mai mult de 100.000 de euro pe jucator.
George Copos este haituit. Militienii de la Dinamo s-au bagat pe fir si vor sa i-l ia pe Szekely. Si daca nu reusesc ei, poate reusesc ungurii de la CFR Cluj. Nu mai exista speranta. ~stia sunt dispusi sa dea mai mult de 100.000 de euro pe jucator. Banii ucid “farmecul vietii”. Copos trebuie sa recurga la planul B. A spus ca vrea sa il vanda pe unul dintre Bozovic, Cesinha si Mazilu pentru a avea buget de transferuri. Deci sa vanda cei mai buni jucatori ai echipei pentru a lua alti fotbalisti. Oarecum ilogic, nu-i asa? Prin transferuri, de obicei se urmareste sa se intareasca echipa. Dand cu piciorul unui fotbalist care a confirmat si aducand altul, despre care nu sti daca o sa se integreze sau nu, mai degraba iti sabotezi antrenorul. Planul B poate fi falimentar pentru Rapid, dar de bun augur pentru Copos. Daca suma luata din vanzarea lui Mazilu este mai mare decat cea data pe cumpararea lui Szekely, atunci este perfect.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.