Bucuresti
Vremea va fi predominant inchisa, cu ceata indeosebi dimineata si noaptea, asociata cu depunere de chiciura. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de -4... -3 grade, iar cea minima de -10... -9 grade.
In tara
Vremea va fi in general inchisa in zonele depresionare si de campie, unde se va semnala ceata asociata cu depunere de chiciura, local persistenta. In vestul tarii si in zonele de deal si munte cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Campia de Vest. Temperaturile maxime vor fi intre -7 si 3 grade in zonele cu ceata persistenta si intre 2 si 10 grade in rest. Minimele se vor situa intre -10 si 0 grade.
La munte
Sambata
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat, in zona inalta. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea va fi ceata. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.
Duminica
Vremea va fi calda. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Regimul termic va fi comparabil cu cel din ziua anterioara. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea va fi ceata.