FBI-ului i-a fost intrerupta inregistrarea unor telefoane din cauza faptului ca nu a platit facturile restante, a aratat un audit al administratiei americane. Departamentul de Justitie a dezvaluit faptul ca unele dintre operatiunile de supraveghere a
FBI-ului i-a fost intrerupta inregistrarea unor telefoane din cauza faptului ca nu a platit facturile restante, a aratat un audit al administratiei americane. Departamentul de Justitie a dezvaluit faptul ca unele dintre operatiunile de supraveghere ale Biroului au fost puse in pericol de platile intirziate si de un sistem de contabilitate invechit, relateaza BBC. Acelasi audit a mai aratat faptul ca un agent al FBI a recunoscut ca a furat 25.000 de dolari pentru a plati urmarirea in secret a unor numere de telefon. Biroul a anuntat ca operatiunile in cauza nu au avut de suferit in mod semnificativ. Unul dintre birourile FBI datora unei companii de telefonie 66.000 de dolari, motiv pentru care i-au fost intrerupte urmaririle telefoanelor unor suspecti de infractiuni.

In luna august, presedintele George W. Bush a modificat legislatia, astfel incit FBI sa nu mai aiba nevoie de mandat pentru a urmari telefoanele si e-mailurile din Statele Unite.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.