Timp de aproape o ora, angajatii Tribunalului Bucuresti au fost nevoiti, ieri, sa indure gerul de afara din cauza unei amenintari cu bomba. In jurul orei 12.10, la numarul de urgenta 112, a fost inregistrat un apel in care o voce anunta ca la etajul
Timp de aproape o ora, angajatii Tribunalului Bucuresti au fost nevoiti, ieri, sa indure gerul de afara din cauza unei amenintari cu bomba. In jurul orei 12.10, la numarul de urgenta 112, a fost inregistrat un apel in care o voce anunta ca la etajul doi al Tribunalului Bucuresti se afla un dispozitiv exploziv. In cateva minute, la fata locului a sosit un echipaj de la Interventii Pirotehnice, precum si un numar impresionant de jandarmi care au evacuat imediat cladirea. Dupa alte zeci de minute de cautari fara niciun rezultat, fortele de ordine le-au permis celor de afara accesul in cladire, apelul fiind declarat alarma falsa.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.