Oficialii "Stiintei" nu au stiut sa numere cele patru cartonase galbene ale portarului Mircea Bornescu, aflind de la LPF ca "Jose" nu are drept de joc in Gruia.

Finantatorul Adrian Mititelu promitea zilele trecute ca Universitatea Cr
Oficialii "Stiintei" nu au stiut sa numere cele patru cartonase galbene ale portarului Mircea Bornescu, aflind de la LPF ca "Jose" nu are drept de joc in Gruia.

Finantatorul Adrian Mititelu promitea zilele trecute ca Universitatea Craiova va produce o surpriza la reluarea campionatului, in meciul din deplasare cu liderul CFR Cluj. Si s-a tinut de cuvint, numai ca surpriza este placuta pentru clujeni, care au aflat ieri ca portarul titular al "Stiintei", Mircea Bornescu, nu va putea apara in confruntarea din Gruia. Oficialii olteni au incurcat socoteala cartonaselor galbene primite de "Jose" in prima parte a campionatului, fiind luminati de LPF, care a trimis un fax clubului din Banie, prin care ii instiinta pe olteni ca Bornescu nu are drept de joc in primul meci din 2008. "Noi stiam doar de trei cartonase la Bornescu. La Vaslui a luat galben in prima repriza, la Piatra Neamt, atunci cind a fost incidentul dintre Nohai si Baird, iar cu Poli Iasi, pe final de joc, pentru tragere de timp. Despre meciul cu Bistrita nu aveam cunostinta decit de cartonasele primite de Ciuca, Dina, Lutu si de Mitchell", a precizat un oficial al Universitatii.

Clubul oltean va face si o adresa la CCA, urmind sa analizeze mai bine raportul de joc intocmit de centralul oradean Florin Marcu dupa partida cu Gloria, cistigata cu 1-0 de alb-albastri. Craiovenii ar fi trebuit insa sa se uite mai atent in foaie dupa meci, dar probabil ca bucuria unei victorii in deplasare, singura de pina acum a sezonului, le-a distras atentia. Mai mult, in caseta meciului aparuta a doua zi in ziarele de sport, la cartonase galbene figureaza si numele lui Bornescu, acesta fiind avertizat in minutul 90. Chiar si pe inregistrarea partidei de la Bistrita, pe grafica postului care a transmis meciul aparea un cartonas galben la Mircea Bornescu, desi din imaginile oferite nu s-a vazut clar momentul in care portarul craiovean a fost avertizat. Mai mult ca sigur, poarta Universitatii in duelul cu liderul Ligii I va fi aparata de rezerva Nicusor Banica, goal keeperul oltean, de 24 de ani, evoluind in 2007 doar de doua ori in tricoul "Stiintei", cu Unirea Urziceni (scor 0-1) si "U" Cluj (1-1). "Eu sper sa nu mai am ghinion si sa demonstrez ca acel gol din partida cu Universitatea Cluj a fost un accident. Este timpul sa arat fanilor Universitatii Craiova ca pot avea incredere in mine", a declarat Banica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.