Voleiul feminin romanesc se afla in fata unui examen preolimpic extrem de dificil, selectionata tricolora antrenata de Florin Grapa urmand sa participe, in perioada 15-20 ianuarie, la Halle, intr-o adevarata grupa de foc a ultimului turneu de calific
Voleiul feminin romanesc se afla in fata unui examen preolimpic extrem de dificil, selectionata tricolora antrenata de Florin Grapa urmand sa participe, in perioada 15-20 ianuarie, la Halle, intr-o adevarata grupa de foc a ultimului turneu de calificare la JO 2008. Desi conform tragerii la sorti Romania se va lupta cu multipla medaliata olimpica Rusia, cu vicecampioana europeana Serbia, dar si cu incomoda echipa a Croatiei, antrenorul Florin Grapa crede ca lotul nostru dispune de potentialul necesar pentru a produce o mare surpriza. "Daca ar fi sa ne luam dupa rezultate, ne batem doar cu Croatia. Dar parerea mea este ca putem scoate un rezultat bun si cu Serbia. Ceea ce ma ingrijoreaza, insa, nu sunt adversarele, ci faptul ca, spre deosebire de turneul de la Gabrovo, unde fetele erau in timpul sezonului si s-au descurcat admirabil, la Halle vom juca dupa o pauza competitionala", a spus Grapa, care a convocat pentru acest ultim asalt olimpic pe cele mai valoroase jucatoare ale momentului, in frunte cu stranierele Carmen Turlea, Iuliana Nucu si Elena Butnaru, dar si cu autohtonele Alida Marcovici, Daniela Minca si Nicoleta Manu. Conform CEV, echipele clasate pe primele doua locuri din grupele A si B de la Halle se vor califica in "Final Four", unde vor juca incrucisat, iar invingatoarele isi vor disputa in ultimul act singura viza pentru JO de la Beijing.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.