Fosta componenta a trupei POPS, Tina Geru, a gasit o modalitate de a face bani si dupa desfiintarea formatiei. Urmand exemplul fostei sale colege, Diana Bisinicu, reprofilata pe comertul cu perdele, basarabeanca si-a cautat si ea ceva de lucru. In u
Fosta componenta a trupei POPS, Tina Geru, a gasit o modalitate de a face bani si dupa desfiintarea formatiei. Urmand exemplul fostei sale colege, Diana Bisinicu, reprofilata pe comertul cu perdele, basarabeanca si-a cautat si ea ceva de lucru. In urma cu doi ani, s-a angajat la o agentie de publicitate, iar, relativ de curand, si-a luat o a doua slujba, de noapte, de aceasta data. Cantareata lucreaza ca animatoare in clubul "Bamboo", unde este remunerata cu aproximativ 100 de euro pentru fiecare prestatie nocturna. "Da, este adevarat. Sunt un fel de maestru de ceremonii, ma ocup sa asigur o atmosfera placuta si antrenanta. Cant si prezint evenimente. Eu obisnuiam sa frecventez clubul in calitate de client, pentru ca imi place sa ma distrez, si ma cunosc aproape cu toti ai "casei". Asa am ajuns de fapt sa si lucrez aici", ne-a declarat Tina, care o sa faca parte dintr-un numar de cabaret. Moldoveanca nu si-a abandonat insa, definitiv, ambitiile muzicale, apeland la ajutorul unor artisti consacrati pentru a se relansa intr-o cariera solo. "Lucrez cu Cornel Ilie de la Vank, care este producatorul meu, si cu Directia 5. Sper ca in cateva luni sa reusesc sa-mi lansez albumul", a spus ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.