O inedita cerere in casatorie a fost facuta recent in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, unde celebra studenta-ucigasa Alina Horeanu, originara din Suceava, a fost ceruta de nevasta. Cel care a petit-o este chiar prietenul si complicele sau, Vl
O inedita cerere in casatorie a fost facuta recent in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, unde celebra studenta-ucigasa Alina Horeanu, originara din Suceava, a fost ceruta de nevasta. Cel care a petit-o este chiar prietenul si complicele sau, Vlad Scurtu Irimia, aflat si el in arest. Cererea a fost facuta prin intermediul unor scrisori, dar si printr-o cerere directa, la vorbitor. Avocata Alinei, Gianina Porosnicu, a declarat ca stie ca fata a fost ceruta de nevasta, dar a precizat ca Alina a cerut un termen de gandire. Daca ea va accepta, casatoria va fi oficiata in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Reamintim ca ea si Vlad Scurtu Irimia au fost arestati pentru uciderea lui Daniel Mancas, un om de afaceri botosanean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.