Socant. Pruncul a fost gasit ascuns intr-o perna, cu certificatul de nastere langa el O tanara de 25 de ani din comuna Botiz, judetul Satu Mare, a fugit din tara, abandonandu-si fetita de numai sase saptamani in grajdul unor vecini. Rita Rostas, car
Socant. Pruncul a fost gasit ascuns intr-o perna, cu certificatul de nastere langa el O tanara de 25 de ani din comuna Botiz, judetul Satu Mare, a fugit din tara, abandonandu-si fetita de numai sase saptamani in grajdul unor vecini. Rita Rostas, care cerseste de ani buni pe strazile Parisului, se intorsese in Romania chiar inainte de a naste. Se pare ca fetita, bolnava de conjunctivita si otita, a stat de marti dupa-amiaza pana miercuri dimineata in dependinta casei, inainte de a fi gasita de gazdele din comuna Botiz. Femeia care a gasit-o a dus-o la dispensarul comunal, de unde a fost transportata la Spitalul Judetean. Ulterior a fost sesizata si politia. Starea de sanatate a fetitei este buna. Gazda sustine ca a auzit plansete si ca a gasit fetita intr-o perna, cu certificatul de nastere langa ea. Rita Rostas mai are trei copii: doi de 4 si 10 ani, aflati in plasament, si un alt copil, de 2 ani, pe care il plimba cu ea in Franta, la cersit. Politistii o cauta pe mama denaturata, cercetata pentru punerea in primejdie a unei persoane fara ajutor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.