Terapie. Regizorul in varsta de 77 de ani va ramane in spital pentru "recuperarea deficitului motor" Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a fost operat din cauza unui hematom la cap, se simte bine, este const
Terapie. Regizorul in varsta de 77 de ani va ramane in spital pentru "recuperarea deficitului motor" Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a fost operat din cauza unui hematom la cap, se simte bine, este constient si cooperant, a declarat, ieri-dimineata, Valentin Calu, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, citat de Mediafax. Valentin Calu a mai spus ca regizorul ramane internat pentru "recuperarea deficitului motor", dar nu a putut preciza cat va dura spitalizarea. Potrivit acestuia, "hematomul subdural cronic" pe care il avea regizorul a aparut acum doua luni, in urma unei cazaturi, Sergiu Nicolaescu fiind internat in 7 ianuarie si operat o zi mai tarziu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.