Dumitru Dragomir ii sfatuieste pe conducatorii echipelor din Romania ca ar trebui sa cumpere mai putini jucatori din strainatate, pentru ca acestia au o valoare indoielnica.

Promulgarea de catre presedintele Traian Basescu a Legii impotri
Dumitru Dragomir ii sfatuieste pe conducatorii echipelor din Romania ca ar trebui sa cumpere mai putini jucatori din strainatate, pentru ca acestia au o valoare indoielnica.

Promulgarea de catre presedintele Traian Basescu a Legii impotriva violentei in sport l-a facut pe seful Ligii Profesioniste de Fotbal sa nu-si mai incapa in piele de bucurie. „Am facut o lege organica care va dainui peste ani, o lege moderna. Am lucrat cu specialisti, iar ca dovada legea s-a si promulgat. Cine va rasfoi aceasta lege va vedea ca este facuta dupa o munca de cel putin opt luni de zile. Din punct de vedere profesional, aceasta este cea mai mare realizare a mea pe anul 2007”, a declarat pentru NewsIn Mitica Dragomir, care a adaugat ca se asteapta la reactii din partea galeriilor: „Ma astept ca suporterii sa protesteze fata de lege, pentru ca stiti cum e, atunci cand faci o lege impotriva violatorilor, acestia nu sunt bucurosi, cand faci o lege impotriva hotilor, astia nu chiuie de bucurie. Asa e si cu raufacatorii din fotbal”. Presedintele Ligii a facut si un pronostic referitor la perioada maxima in care se asterne „linistea si ordinea” pe stadioane: „Dupa parerea mea, in sase luni, maximum un an de zile, organele abilitate vor pune lucrurile la punct.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.