Ultimatum. Peste doua luni, cantareata spera sa-si capete forma initiala si sa revina pe scena Artista este extrem de exigenta atunci cand vine vorba de propria-i imagine. Sanda Ladosi a preferat sa ramana o perioada buna de timp in umbra, ca sa-si
Ultimatum. Peste doua luni, cantareata spera sa-si capete forma initiala si sa revina pe scena Artista este extrem de exigenta atunci cand vine vorba de propria-i imagine. Sanda Ladosi a preferat sa ramana o perioada buna de timp in umbra, ca sa-si poata reveni dupa nastere. De fapt, ironia face ca surplusul de greutate, 14 kilograme, sa fi fost inregistrat dupa ce si-a adus fiul pe lume (n.r. - 14 februarie 2007), in perioada in care a stat acasa si nu a avut nicio restrictie alimentara. Acum are de tras. Sanda merge la sala de trei ori pe saptamana, unde se lasa pe mana unui antrenor exigent peste masura, si tine un regim alimentar extrem de strict. E drept, Sarbatorile i-au cam sabotat dieta. "Am intrerupt cura de Sarbatori si am luat doua kilograme in greutate. Am muncit mult sa le dau jos, dar am reusit. In momentul acesta surplusul a ajuns la 9 kilograme", ne-a marturisit Sanda, determinata sa-si tina cariera muzicala pe bara pana va ajunge la forma de dinainte de sarcina. Iar pentru asta si-a dat termen doua luni. Oricum, imediat ce fiul ei va implini un an, Sanda Ladosi se va intoarce in studioul de inregistrari pentru a-si pregati o revenire in forta.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.