Final. De teama ca viitorul sot o va duce cu forta la chiuretaj, Mariana a coborat in subsolul blocului si s-a omorat O tanara de 23 de ani din Tamna, judetul Mehedinti, si-a pus capat zilelor miercuri seara, dupa o cearta cu cel care urma sa-i devi
Final. De teama ca viitorul sot o va duce cu forta la chiuretaj, Mariana a coborat in subsolul blocului si s-a omorat O tanara de 23 de ani din Tamna, judetul Mehedinti, si-a pus capat zilelor miercuri seara, dupa o cearta cu cel care urma sa-i devina sot. Vecinii spun ca fata, aflata in cea de-a treia luna de sarcina, era obligata de iubitul ei sa avorteze. Mariana Lungoci nu a fost, insa, de acord sa-si omoare pruncul nenascut dar, in schimb, a ales sa-si curme viata. Femeia a lasat in urma sa un bilet prin care ii cere iertare iubitului: "Puiule, iarta-ma, te iubesc, am luat cu mine tot ce aveam mai valoros". Mariana a fost gasita moarta de o vecina in subsolul blocului din localitatea mehedinteana Simian, unde locuia cu chirie. "Spre seara m-am dus in beci sa iau lemne si am gasit-o pe Mariana atarnata cu o esarfa de grinda. Avea sub picioare o galeata culcata", povesteste ingrozita femeia. Macabra descoperire i-a socat pe vecinii care confirma ca intre cei doi iubiti a avut loc o cearta aprinsa. "Fata locuia cu sora ei, dar iubitul ei venea foarte des pe la ele. De cateva zile am auzit tipete si se certau pe motiv ca el voia sa o duca, cu forta, la medic sa faca avort. Biata de ea, plangea si ii spunea ca va munci pentru a-si creste singura copilul, dar el i-a interzis si uite unde s-a ajuns", a declarat Marioara Cristian, vecina tinerelor. Mariana abia absolvise liceul la seral si era foarte incantata ca va deveni mamica. "Era bucuroasa ca este insarcinata, mai ales ca anul acesta urma sa se casatoreasca cu baiatul pe care il iubea. Parea vesela, dar isi dorea foarte tare ca si el sa-si accepte fiul", a mai spus Marioara Cristian. A disparut si iubitul! Dupa ce a ajuns la locul sinuciderii, Mihai, iubitul fetei, a inceput sa se certe cu vecinii pe motiv ca vorbeau cu ziaristii. In loc sa sufere pentru pierderea logodnicei sale, acesta le-a lovit pe cateva vecine, repetand mereu ca singurul vinovat pentru moartea Marianei este "copilul ala". Imediat dupa aceea, Mihai a plecat, iar acum este cautat de politisti pentru declaratii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.