Patru tineri din Brasov, dintre care doi minori, sunt cercetati de politisti dupa ce au sechestrat o fata, in varsta de 12 ani, intr-un apartament si au violat-o, pe rand, timp de mai multe zile. Victima a reusit sa scape, dupa ce s-a aruncat pe gea
Patru tineri din Brasov, dintre care doi minori, sunt cercetati de politisti dupa ce au sechestrat o fata, in varsta de 12 ani, intr-un apartament si au violat-o, pe rand, timp de mai multe zile. Victima a reusit sa scape, dupa ce s-a aruncat pe geamul locuintei, ea fiind internata, in prezent, la Spitalul Judetean Brasov. Desi suferise multiple fracturi deschise ale membrelor, fata era constienta cand a fost preluata de ambulanta si le-a povestit medicilor prin ce a trecut. "Nu am sechestrat-o, ci ne-am oferit sa o gazduim pentru ca nu avea unde sa locuiasca", aceasta este varianta pe care o sustin tinerii din Brasov. Acestia recunosc ca au intretinut cu ea raporturi sexuale, dar spun ca fata a fost de acord. Urmeaza ca ginecologii si legistii sa stabileasca daca fata a fost sau nu violata. Politistii n-au reusit sa dea inca de urma familiei copilei. Se stie doar ca fata este de loc dintr-un sat invecinat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.