Patru indivizi mascati cu cagule au patruns, in noaptea de miercuri spre joi, in incinta reprezentantei auto Iveco din zona de nord a municipiului Ramnicu Valcea si, dupa ce au batut paznicul, au furat patru laptopuri si un seif. Speriati de alarma
Patru indivizi mascati cu cagule au patruns, in noaptea de miercuri spre joi, in incinta reprezentantei auto Iveco din zona de nord a municipiului Ramnicu Valcea si, dupa ce au batut paznicul, au furat patru laptopuri si un seif. Speriati de alarma declansata la putin timp dupa intrarea in sediul societatii, hotii au abandonat casa de bani si au fugit. Actiunea lor a fost insa surprinsa de camerele video de supraveghere din incinta societatii. Spargerea a avut loc in jurul orei 4.00 dimineata. Hotii au incercat initial sa patrunda in showroom-ul auto Hyundai, insa nu au reusit. Ca sa nu plece cu mana goala, acestia au sarit gardul reprezentantei Iveco.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.