Descurcaret. Nascut la Balcesti, intr-o comuna uitata de Dumnezeu, Dumitru Dragomir n-a stiut altceva decat munca, munca si iar munca. In tinerete, a tras din greu pentru a avea ce manca, apoi pentru a-si face un rost in viata. Acum are afaceri de m
Descurcaret. Nascut la Balcesti, intr-o comuna uitata de Dumnezeu, Dumitru Dragomir n-a stiut altceva decat munca, munca si iar munca. In tinerete, a tras din greu pentru a avea ce manca, apoi pentru a-si face un rost in viata. Acum are afaceri de milioane care-i merg brici. Cand stai de vorba cu Dragomir, timpul parca se comprima. Stabilesti o intrevedere de 15 minute, iar, la final, iti dai seama ca ai petrecut alaturi de seful LPF mai bine de-o ora. Mitica are farmecul lui, aparte. Nu te considera jurnalist, ci prieten. Se deschide ca o carte in fata ta. Ieri, spre exemplu, i-am propus o reintoarcere in timp. A acceptat pe loc si a povestit, pentru CANCAN, momente despre care nu a mai vorbit pana acum: "Ce imi vine in minte cand ma gandesc la Balcesti? Ca era sa ma inec de doua ori in Oltet, care pe vremea mea avea cam 7-8 metri adancime. Cum? Pai, arunca un tampit o piatra si noi toti ne repezeam s-o scoatem din rau. Mai ma duc la Balcesti pentru mama si sora mea, ca altfel nu m-as duce. Imi aduce aminte de copilaria mea nefericita si cat am suferit, copil fiind. Eu n-am stiut ce e aia bucuria copilariei". Iar dezvaluirile nu s-au oprit aici: "Imi aduc aminte ca, pe la 6-7 ani, munceam de dimineata pana seara, pe camp, pentru o bucata de paine. Cand vedeam un colt de paine, parca-l vedeam pe Dumnezeu. Am fost amarat rau de tot... Iti mai dau un exemplu: eu pana la 18 ani nici nu am stiut ca exista ciocolata...". Acum, vremurile s-au schimbat. Pregateste, alaturi de fiul sau, Bogdan, o investitie de 40 de milioane de euro pe un teren de 10.000 de metri patrati, amplasat langa Casa Poporului. "Facem un hotel de 5 stele, locuinte si o zona de birouri", ne-a spus seful LPF.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.