Sinceritate. O britanica si-a dezvaluit viata amoroasa intr-o emisiune in care era prezenta si mama ei Britanica Cheryl Tunney, in varsta de 18 ani, are un hobby mai putin obisnuit, care le-ar face sa roseasca pe multe fete de seama ei. Adolescentei
Sinceritate. O britanica si-a dezvaluit viata amoroasa intr-o emisiune in care era prezenta si mama ei Britanica Cheryl Tunney, in varsta de 18 ani, are un hobby mai putin obisnuit, care le-ar face sa roseasca pe multe fete de seama ei. Adolescentei ii place sa "agate" barbati de pe internet, cu care, mai apoi, intretine relatii sexuale. Astfel, in doar doi ani, Cheryl a facut amor cu 50 de barbati, lucru pe care l-a recunoscut deschis in fata parintilor ei, in cadrul unui documentar realizat de postul de televiziune BBC 3. Tanara a povestit ca, din momentul in care si-a pierdut virginitatea si pana in prezent, s-a dedicat cautarii de barbati cu care sa intretina relatii sexuale, printre "victimele" ei figurand chiar si un traficant de droguri. Fara protectie Mama lui Cheryl, Debbie Tunney, a aflat stupefiata in fata camerelor de luat vederi si ca fiica ei nu a folosit niciodata masuri de protectie, aceasta neutilizand nici macar banalele pilule anticonceptionale. "Nu mi se pare ca am facut ceva iesit din comun. Cam toate fetele de varsta mea intretin relatii sexuale la intamplare", a povestit nonsalanta britanica. Intrebata apoi daca isi mai aduce aminte de numele tuturor celor cu care a facut sex, Cheryl a afirmat: "Cand te culci cu atatia oameni e imposibil sa le retii tuturor numele. Cred ca imi aduc aminte doar de vreo 36 dintre ei".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.