Keo a avut foarte multe concerte in acest sfarsit de an, in urma carora s-a ales cu o raceala de toata frumusetea. Si cum parintii sai au venit din Elvetia in vizita de sarbatori, mama sa nu a stat deloc pe ganduri si l-a dus sa “se caute&rdqu
Keo a avut foarte multe concerte in acest sfarsit de an, in urma carora s-a ales cu o raceala de toata frumusetea. Si cum parintii sai au venit din Elvetia in vizita de sarbatori, mama sa nu a stat deloc pe ganduri si l-a dus sa “se caute” pe la toate spitalele din capitala. “Am fost extrem de bolnav zilele trecute, iar asta a speriat-o din cale'afara pe mama. Am avut multe concerte in aer liber si am racit destul de rau. M-a dus prin toate spitalele si clinicile din Bucuresti, ca sa fie sigura ca nu am nimic grav. Mi-am facut tot felul de analize si chiar radiografii, pana s-a linistit. A fost destul de amuzant”, ne-a declarat cantaretul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.