Cu o singura propozitie, bine ticluita, Claudiu Niculescu a reusit sa bulverseze atat lumea fotbalului, cat si lumea literara. “ Se pare ca sunt ca Jules Verne”, a spus atacantul. Ce a declarat mai departe nu mai conteaza, mai ales ca sp
Cu o singura propozitie, bine ticluita, Claudiu Niculescu a reusit sa bulverseze atat lumea fotbalului, cat si lumea literara. “ Se pare ca sunt ca Jules Verne”, a spus atacantul. Ce a declarat mai departe nu mai conteaza, mai ales ca spargatorul de porti l-a confundat, probabil, pe sedentarul scriitor cu mult mai plimbaretul Marco Polo. Acum, dupa ce a scapat porumbelul din gura, Niculescu trebuie sa se puna pe scris pentru a nu-si dezamagi fanii. Ce va face pe gazon, in Stefan cel Mare, Dubai sau pe unde l-or purta transferurile, trece pe planul doi. Publicul asteapta ca Niculescu sa inscrie in librarii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.