Intersectie. Jurnalistul s-a intalnit intamplator cu blonda de la PD, in timp ce se afla in vacanta Moderatorul emisiunii "Zig Zag" de la Antena 3, Ion Cristoiu, a dezvaluit ca a avut parte de multe intamplari interesante in timpul nenumaratelor cal
Intersectie. Jurnalistul s-a intalnit intamplator cu blonda de la PD, in timp ce se afla in vacanta Moderatorul emisiunii "Zig Zag" de la Antena 3, Ion Cristoiu, a dezvaluit ca a avut parte de multe intamplari interesante in timpul nenumaratelor calatorii pe care le-a facut in strainatate. Un episod aparte s-a consumat la Stockholm, unde jurnalistul s-a intalnit, in mod cu totul neasteptat, cu cea mai faimoasa blonda din politica autohtona, Elena Udrea. "Eram la Stockholm, ma plimbam cand am fost salutat de cineva in limba romana. Era Elena Udrea. Domnia-sa ma vazuse, eu nu o observasem, pentru ca eram nauc. Mi-a spus ca se afla intr-o croaziera si se oprea in 10 mari orase. De acolo pleca spre Sankt Petersburg", a declarat analistul, care a promis ca va relata, cu lux de amanunte, aceasta intalnire intr-o carte a sa. Ion Cristoiu este pasionat de calatorii, dar nu agreeaza stilul turistic, evitand sa urmeze itinerariile comerciale indicate de agentii. Jurnalistul a precizat ca, pe tot parcursul unei astfel de excursii, isi noteaza in permanenta lucrurile care ii atrag atentia si care descriu la modul real obiceiurile comunitatilor respective.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.