Astazi veti avea o orientare sufleteasca romantica, usor utopica. Dorinta de realizare este foarte mica, deoarece va ocupati mintea cu tot felul de alte lucruri. Pot exista pierderi de reputatie din cauza ideilor haotice sau autoiluziilor. Activitatea sociala este indrumata de o atitudine intuitiva, si puteti avea o vadita tendinta de schimbare, in care actiunile individuale apar fulgerator si nemotivat. Zi favorabila reformelor spirituale, politice sau tehnice.

Berbec
Iubiti legea si ordinea, in sensul ca puteti fi chiar dogmatici cu lucrurile care trebuie respectate. Sunteti deosebit de talentati in afacerile practice si aveti capacitatea de a utiliza eficient absolut tot ceea ce vedeti, sau ceea ce invatati. Aveti un comportament excentric, de aceea sunteti mai greu de inteles de catre cei din jur. Trebuie sa fiti cat mai eficienti, deoarece in aceasta perioada puteti initia multe actiuni, unele dintre ele complet noi din punct de vedere al experientei personale. Planul afectiv ramane pe un loc secund astazi, deoarece vi se pare ca ceea ce va reprezinta cu adevarat este sectorul profesional.

Taur
Sunteti incomodati de catre anumite persoane care intra cu forta in viata dumneavoastra, de aceea ar fi indicat sa faceti clar de la bun inceput punctul dumneavoastra de vedere. Consolidarea unei situatii financiare va da mai multa incredere in sine. Chiar daca la inceputul zilei erati destul de sceptici in ceea ce priveste acest aspect, veti constata ca toate situatiile vor fi avantajoase. Puteti acuza o stare de oboseala sau de apatie, care ar trebui compensata printr-un program riguros, in care odihna si relaxarea ar trebui luate serios in calcul.

Gemeni
Continuati sa aveti un temperament vioi, care aproape ii nauceste pe cei din jur. Sunteti curiosi, va lansati in nenumarate actiuni, nu aveti liniste, nu reusiti sa va relaxati. Veti fi insa obligati sa intelegeti ca nu totdeauna lucrurile ies asa cum ne dorim, ca pot exista si situatii in care trebuie sa va pliati pe noul context. Cu alte cuvinte, trebuie sa intelegeti necesitatea succesiunii perioadelor faste si a celor nefaste. Nu este deloc intamplator atunci cand ni se intampla ceva, chiar daca intelegem mai putin rostul pe moment. Dati mai multa importanta efortului personal, deoarece s-ar putea sa va surprinda din ce in ce mai mult reactia persoanelor de sex opus!

Rac
Puteti continua rezolvarea unei probleme, demarate in urma cu doar cateva zile, cu sansa de a gasi solutia optima. Aveti o stare de agitatie care nu va degenera neaparat in conflicte majore, dar este bine sa nu va lasati provocati de catre cei din jur! Astazi veti avea o buna ocazie de a ameliora anumite dispute prezente inca din luna anterioara. S-ar putea sa vi se faca o frumoasa declaratie de dragoste, si asta din partea unei perosoane care nu va era oricum indiferenta. Nu irositi putinul timp pe care il petreceti impreuna cu discutii inutile!

Leu
Este o buna ocazie de a face ceva pentru a iesi din anonimat, pentru a nu vi se mai reprosa ca nu va preocupa propria afirmare. Astfel, ar fi bine sa incercati sa va remarcati, sa va sustineti opiniile cu foarte mult aplomb, sa nu lasati pe maine ce puteti face azi! Sunteti prea sensibili afectiv, astfel incat orice atitudine mai nepotrivita din partea partenerului sau o mica neatentie poate genera o adevarata furtuna. Prezenta planetei Venus intr-un semn prieten, in Sagetator va sustine insa, va alimenteaza cu toata puterea, va face sa fiti in centrul atentiei, sa fiti admirati de catre persoanele de sex opus.

Fecioara
Suferiti in tacere si asta deoarece cineva v-a jignit.